» Home

Vuurwerk HuizenVuurwerk Huizen
Middenweg 21
1271 AS
Huizen
Noord-Holland

Telefoon: 035-5253487
Email: patrickvlaanderen@ziggo.nl


Welkom op de vernieuwde website van Vuurwerk Huizen – Vos ijzerhandel!

Vuurwerk Huizen heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vuurwerkverkoop in de regio Huizen, Hilversum, Laren, Bussum e.o. Ruime keuze sier- en knalvuurwerk. Tijdens de verkoop staat service hoog in het vaandel bij ons. Met onze getrainde vuurwerkverkopers kunnen wij u deskundig advies geven voor een fantastische avond.

Ook dit jaar kunt u uitstekend bij ons terecht voor het kopen van al uw vuurwerk. Wij verkopen dit jaar in onze uitgebreide vuurwerkcollectie weer vele soorten mooi vuurwerk, waaronder een ruime sortering van de nieuwste siervuurwerk artikelen van 500 grams, die sinds een paar jaar verkocht mogen worden. En sinds vorig jaar zelfs uitgebreid is naar een serie met cakes gevuld tot 25 gram per schot.

Naast het gewone assortiment hebben wij dit jaar een 8-tal artikelen speciaal geselecteerd met extra lage prijzen! Dit zijn in onze ogen artikelen die van toegevoegde waarde zijn op onze folder.

Wij hebben vertrouwen in een top oud en nieuw. Onze leverancier Wolff Vuurwerk heeft diverse prijsverlagingen doorgevoerd, waardoor uw vuurwerk nog voordeliger is!Royal Fireworks

Nieuw vuurwerk 2012